Stop για Φάρνερουντ!

Stop για Φάρνερουντ!

Stop για Φάρνερουντ!

bet365

Ο Αλεξάντερ Φάρνερουντ είναι στη λίστα του Ζαρντίμ, ωστόσο η Γιουνγκ Μπόις βάζει... φρένο! Ο υπεύθυνος μεταγραφών της ομάδας μίλησε στο gazzetta.gr για τις... πιθανότητες μεταγραφής!

Ο Αλεξάντερ Φάρνερουντ αποτελεί το πιο... ζεστό όνομα των τελευταίων ωρών στην Ελβετία, μιας και Ολυμπιακός και Λάτσιο τον έχουν στη μεταγραφική τους λίστα. Ο Ζαρντίμ τον είχε τσεκάρει από τα ματς των προκριματικών του Γιουρόπα, όταν ο Σουηδός είχε κάνει μεγάλα ματς.

Ο νέος τεχνικός των Πειραιωτών τον έχει στη λίστα του, ωστόσο οι Ελβετοί δεν είναι διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν... τόσο εύκολα. Αυτό άλλωστε τόνισε και στο gazzetta.gr ο υπεύθυνος μεταγραφών της Γιούνγκ Μπόις, Ίλιαν Κάμτσικ «Δεν έχω καμία επαφή με τον Ολυμπιακό, με άνθρωπο της ομάδας ή κάποιον μάνατζερ που να συνεργάζεται. Είχαμε προτάσεις από ιταλικές ομάδες, δεν τον παραχωρούμε σε ελβετικές, ενώ και η Λάτσιο ενδιαφέρθηκε. Ωστόσο, τόσο ο σύλλογος όσο και ο παίκτης δεν συζητούν το ενδεχόμενο αποχώρησης. Ο Αλεξάντερ είναι ο καλύτερός μας παίκτης δεν είμαστε διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουμε... » ήταν το αρχικό σχόλιο.
Ο Ζαρντίμ τον έχει στα πλάνα του και σε ερώτηση αν σε μια ενδεχόμενη πρόταση, απάντησε:«Αυτή τη στιγμή προπονείται με την ομάδα και μας τόνιζε πόσο θέλει να μείνει, καθώς η ομάδα έχει υψηλούς στόχους. Δεν μπορώ να μιλήσω υποθετικά για μια... πολύ καλή πρόταση, όμως δυο εβδομάδες πριν την έναρξη της σεζόν μπορώ να τονίσω πως ο Φάρνερουντ πολύ δύσκολα θα φύγει. Είναι ο κορυφαίος παίκτης της και τα πλάνα της σεζόν στηρίζονται αρκετά πάνω του...».
Αξίζει να σημειωθεί, πως η Λάτσιο έφαγε... πόρτα στην πρόταση 3εκατ. ευρώ, με τους Ελβετούς να κάνουν λόγο πως η τιμή του αγγίζει τα 4 εκατ. ευρώ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα