Ραντεβού για Ρουίς στον Ολυμπιακό

Ραντεβού για Ρουίς στον Ολυμπιακό

Gazzetta team
Ραντεβού για Ρουίς στον Ολυμπιακό

bet365

Συνάντηση με ανθρώπους του Ολυμπιακού θα έχει στις επόμενες ημέρες ο μάνατζερ του Φερνάντο Κοσεντίνο, με τους Πειραιώτες να ενδιαφέρονται για το 60% των δικαιωμάτων του Αλάν Ρουίς, έναντι 715.000 ευρώ.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της αργεντίνικης εφημερίδας «Diario Hoy», ο Κοσεντίνο αναμένεται να βρεθεί στην χώρα μας τις προσεχείς ημέρες, ώστε να συζητήσει το ενδεχόμενο της μεταγραφής του Ρουίς στους πρωταθλητές. Όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα, η Χιμνάσια Λα Πλατα, όπου και ανήκει ο παίκτης δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη, με δεδομένο ωστόσο ότι θα καλυφθεί και η ίδια οικονομικά.

Οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται διατεθειμένοι να προσφέρουν κάτι περισσότερο από 700.000 ευρώ για το 60% των δικαιωμάτων του κι εφόσον επέλθει η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, τότε ο νεαρός Αργεντινός θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο. Να σημειώσουμε ότι ο νεαρός άσος κλήθηκε και στην Εθνική Ελπίδων της χώρας του, για το τουρνουά με Βραζιλία, Οουρουγουάη και Χιλή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα