Ανοίγει... δουλειές ο Σαββίδης

Ανοίγει... δουλειές ο Σαββίδης

Gazzetta team
Ανοίγει... δουλειές ο Σαββίδης

bet365

Συνεχίζει να επεκτείνει τις επιχειρηματικές του κινήσεις ο Ιβάν Σαββίδης, που σύμφωνα με ρωσικό δημοσίευμα, είναι έτοιμος να δημιουργήσει όμιλο media με site, web TV και web radio.

Μπορεί το θέμα της εμπλοκής του ομογενούς επιχειρηματία στον ΠΑΟΚ να παρουσιάζει στασιμότητα, δεν συμβαίνει ωστόσο το ίδιο και με τις δραστηριότητες της εταιρείας του «Αgrocom», την οποία και ίδρυσε το 2004 στο Ροστόφ. Συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «radioportal.ru», ο Σαββίδης είναι πολύ πιθανό ν' ασχοληθεί και με τον χώρο των media.

«Ο όμιλος »Agrokom»του Ιβάν Σαββίδη, μια από τις μεγαλύτερες γεωργο-βιομηχανικές επιχειρήσεις της Νότιας Ρωσίας σχεδιάζει να δημιουργήσει ένα όμιλο media , η οποία θα περιλαμβάνονται σελίδα στο Internet, τηλεόραση και ραδιόφωνο στο Internet . Επίσης, η εκδοτική εταιρία της εφημερίδας Moskovsky Komsomolets, η οποία έχει εξαγοράσει μια θυγατρική εταιρία του Σαββίδη, είναι πιθανό να είναι μέλος των μέσων εκμετάλλευσης,για τις οποίες από τον οργανισμό έχει συσταθεί μια εταιρεία διαχείρισης. Αυτή τη στιγμή, η «Agrocom», απαιτεί έναν ειδικό ο οποίος θα διορθώσει τα υφιστάμενα σχέδια και αυτή καθ’ αυτή θα αναλάβει τη δημιουργία της εκμετάλλευσης των μέσων ενημέρωσης», υποστηρίζει το ρεπορτάζ των Ρώσων.

 

Τελευταία Νέα