Μπαρμπαρούσης: «Ήταν όνειρό μου»

Μπαρμπαρούσης: «Ήταν όνειρό μου»

Gazzetta team
Μπαρμπαρούσης: «Ήταν όνειρό μου»

bet365

Ο Κώστας Μπαρμπαρούσης, όπως αποκάλυψε πρώτο το gazzetta.gr, θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό καθώς αυτό ήταν το όνειρο του.

Ο 22χρονος ομογενής επιθετικός ήρθε στην Ελλάδα για να υπογράψει τον δανεισμό του (με οψιόν αγοράς 1 εκατ. ευρώ) στο τριφύλλι και δήλωσε πως περιμένει με ανυπομονησία την έναρξη της προετοιμασίας: «Δεν το πιστεύω αυτό που γίνεται. Ηταν όνειρό μου να παίξω στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Περιμένω πώς και πώς να αρχίσω προετοιμασία, να παίξω στην Ευρώπη και να βοηθήσω την ομάδα να πάρει το πρωτάθλημα», είπε ο Μπαρμπαρούσης.

Ο διεθνής φορ με τη Νέα Ζηλανδία θα ενσωματωθεί στην Ολυμπιακή ομάδα της Νέας Ζηλανδίας που φεύγει στις 9 Ιουλίου για το Λονδίνο: «Θα κάτσω εδώ. Θα κάνω προετοιμασία με τον Παναθηναϊκό κανονικά», είπε ο «Μπάρμπα»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα