Τραΐκοβιτς για Ολυμπιακό

Τραΐκοβιτς για Ολυμπιακό

Τραΐκοβιτς για Ολυμπιακό

bet365

Ο Μπράνισλαβ Τραΐκοβιτς αρέσει στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς και ο ίδιος μέσα από το gazzetta.gr δηλώνει έτοιμος να εκμεταλλευθεί την ερυθρόλευκη ευκαιρία, εφόσον αυτή έρθει...

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς παρακολουθεί τον Μπράνισλαβ Τραΐκοβιτς, καθώς ο νεαρός αμυντικός της Βοϊβοντίνα θεωρείται ως ένα από τα ανερχόμενα αστέρια της Σερβίας. Μόλις στα 20 του χρόνια έχει προσελκύσει τα βλέμματα αρκετών ομάδων και ανάμεσά τους φέρεται να βρίσκεται ο Ολυμπιακός.

Ο Τραΐκοβιτς μίλησε στο gazzetta.gr για το ενδιαφέρον των Πειραιωτών τονίζοντας:« Έχω ακούσει για το ενδιαφέρον, όμως δεν έχω μιλήσει με κανέναν από τον Ολυμπιακό. Δεν ξέρω κάτι για κρούση» ήταν το αρχικό του σχόλιο και πρόσθεσε: «Είμαι ανοιχτός σε μια τέτοια ευκαιρία, ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλος σύλλογος και αποτελεί μεγάλη φιλοδοξία. Τη δεδομένη χρονική στιγμή όμως είμαι στη Βοϊβοντίνα και αν έρθει κάτι τότε θα μπορώ να μιλήσω για περισσότερα...»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα