«Να είμαστε αποτελεσματικοί στην αρχή»

«Να είμαστε αποτελεσματικοί στην αρχή»

«Να είμαστε αποτελεσματικοί στην αρχή»

bet365

Ο Γιώργος Δώνης αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για τον άμεσο στόχο του ΠΑΟΚ. Επίσης παραδέχθηκε πως σύντομα θα υπάρξουν μεταγραφικές ανακοινώσεις.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου με δηλώσεις του μίλησε για την δουλειά που περιμένει τους παίκτες του το επόμενο διάστημα, για το αγωνιστικό πλάνο, για τους διεθνείς, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του στην προπόνηση.

«Από εδώ και πέρα πρέπει να είμαστε αφοσιωμένοι στην δουλειά για να πετύχουμε. Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας για την παρουσία του στην πρώτη προπόνηση, μάς περιμένει δύσκολη δουλειά για να πετύχουμε όσα θέλουμε».
«Υπάρχουν σκέψεις για την οργάνωση και το αγωνιστικό πλάνο, περιμένουμε κάποιους νέους παίκτες, είμαστε συνέχεια στα τηλέφωνα και σε διαπραγματεύσεις».
Για τις απουσίες που υπάρχουν: «Είναι ένα ανοιχτό θέμα το ότι λείπουν οι τέσσερις διεθνείς, αυτό μας δημιουργεί ένα πρόβλημα για να δείξουμε ένα καλό σύνολο. Νομίζω πως τις επόμενες μέρες θα έχουμε νέους παίκτες μετά τις επαφές που κάνουμε».
Για την δύσκολη οικονομική κατάσταση: «Όταν δεν υπάρχουν μεγάλες οικονομικές δυνατότητες δεν μπορείς να πάρεις πολλούς παίκτες. Έξω η κατάσταση παρουσιάζεται τελείως τραγική για την Ελλάδα. Όταν αντιπροσωπεύεις μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ σκέφτεσαι μόνο πως θα κερδίσεις. Οι παίκτες που έχουμε και ειδικά οι διεθνείς, έχουν υψηλές παραστάσεις και νομίζω πως θα προσαρμοστούν γρήγορα. Μας νοιάζει να είμαστε αποτελεσματικοί στην αρχή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα