Φόβος για τρεις!
Δεν του έφτανε του Τσέζαρε Πραντέλι το θέμα με την κούραση (η Γερμανία θα έχει δύο μέρες περισσότερες ξεκούρασης), έχει και το άγχος των τριών τραυματιών. Το πρόβλημα του Τζιόρτζιο Κιελίνι ήταν γνωστό από το τρίτο ματς του ομίλου, αλλά κόντρα στην Αγγλία και οι Ιγκνάτζιο Αμπάτε, Ντανιέλε Ντε Ρόσι αντιμετώπισαν μυϊκά ζητήματα.
Και οι τρεις κάνουν αγώνα δρόμου ώστε να είναι έτοιμοι ενόψει του ημιτελικού της Πέμπτης και μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει τεθεί οριστικά νοκ άουτ, με τις πιθανότητες μάλιστα να είναι υπέρ του. Το πρόβλημα είναι πως εάν δεν παίξει ο Αμπάτε, δεν υπάρχει άλλος δεξιός μπακ, μιας και ο Κρίστιαν Μάτζιο είναι τιμωρημένος εξαιτίας καρτών.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
