«Παράδειγμα για όλους»

«Παράδειγμα για όλους»

Νίκος Αθανασίου
«Παράδειγμα για όλους»

bet365

Η ομιλία του Ζεσουάλδο Φερέιρα για τον Γιώργο Καραγκούνη στην Παιανία που δείχνει τι πιστεύει ο Πορτογάλος για τον «τυπάρα».

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για την παραμονή του Γιώργου Καραγκούνη, ο «τυπάρας» θέλει πιο ενεργό ρόλο στον φετινό Παναθηναϊκό και αρκετή κουβέντα έχει γίνει για την άποψη του Ζεσουάλδο Φερέιρα για τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας. Φυσικά ο 66χρονος τεχνικός έχει πολύ ψηλά τον «Κάρα» και αυτό αποδεικνύεται από τα λόγια του στη τελευταία ομιλία για την περασμένη αγωνιστική περίοδο, όταν ο Φερέιρα αναφέρθηκε στον Καραγκούνη.

Λόγια που τα λένε όλα. « Θέλω να μιλήσω και για τον Γιώργο. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές στην Ευρώπη και την Ελλάδα και αυτή την στιγμή είναι ο μεγαλύτερος εν ενεργεία Έλληνας παίκτης. Η αξία του και η δουλειά που κάνει, το πάθος του, είναι παράδειγμα για όλους εσάς. Εύχομαι ότι καλύτερο στο Euro αν και πιστεύω ότι θα είναι πάλι αυτός που πρέπει» ήταν κάποιες από τις κουβέντες για τον «Κάρα» που δείχνουν τι πιστεύει για εκείνον ο Φερέιρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα