Κάνει διακοπές και περιμένει...

Κάνει διακοπές και περιμένει...

Δημήτρης Τομαράς
Κάνει διακοπές και περιμένει...

bet365

O Όλαφ Μέλμπεργκ βρίσκεται προς το παρόν σε διακοπές, με την προσδοκία ότι θα έχει βρει ομάδα το αργότερο μέχρι τις αρχές Ιουλίου.

Ο Σουηδός στόπερ δεν φαίνεται πάντως να έχει... ξεχάσει τον Ολυμπιακό. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός, όπως προκύπτει από πληροφορίες στην Σουηδία, έλεγε στο περιβάλλον του το πόσο υπέροχα χρόνια έχει περάσει στο λιμάνι, το πόσο ευχαριστημένος είναι στην Αθήνα και το πόσο καλό του έκανε στην καριέρα του ότι αγωνίστηκε στους Πειραιώτες.

Ωστόσο από την στιγμή που οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν και ο Ολυμπακός δεν είναι διατεθειμένος να κάνει κάποια... ρελάνς το θέμα έχει παγώσει για τα καλά. Ο Μέλμπεργκ την δεδομένη χρονική στιγμή είναι σε διακοπές, θέλοντας να ξεκουραστεί και να ηρεμήσει αλλά σύντομα θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις.

Ο ίδιος δεν δείχνει να βιάζεται. Θα περιμένει να δει τις προτάσεις που θα ανακύψουν και μετά θα καταλήξει στον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό της καριέρας ρου.

Εξάλλου με το όνομά του αλλά και τις εμφανίσεις του στο Euro θα μπορέσει αργά ή γρήγορα να βρει ένα συμβόλαιο. Εκείνος πάντως θέλει να έχει βρει ομάδα το αργότερο έως τις αρχές Ιουλίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα