Δεν θέλει... εκδίκηση ο Κλόζε

Gazzetta team
Δεν θέλει... εκδίκηση ο Κλόζε

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο αποκλεισμός της Γερμανίας στο Μουντιάλ του 2006 από την Ιταλία, κάνει πολλούς να μιλούν για εκδίκηση, ενόψει του ημιτελικού της Πέμπτης, ο Μίροσλαβ Κλόζε ωστόσο θεωρεί πως αυτά είναι... ανοησίες.

Ο στράικερ των «πάντσερ» που μάλιστα στο παιχνίδι με την Ελλάδα πέτυχε και το μοναδικό του γκολ στο Euro ως τώρα, θεωρεί ότι από μόνο του το κίνητρο της εισόδου στον τελικό της διοργάνωσης, είναι αρκετό για τους Γερμανούς, στον μεγάλο ημιτελικό με την «σκουάνρα ατζούρα».

«Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά, ψυχολογικά και αγωνιστικά. Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την Ιταλία. Ξέρουμε καλά τις αρετές και τις αδυναμίες τους. Πιστεύω πως αν πιάσουμε την απόδοση που μπορούμε, θα είναι δύσκολο να χάσουμε», είπε αρχικά ο Κλόζε και πρόσθεσε:

«Δεν χρειαζόμαστε κανένα κίνητρο για εκδίκηση, αυτά είναι ανοησίες. Έχουν περάσει έξι χρόνια από αυτό το παιχνίδι. Σίγουρα μας είχε πληγώσει αυτή η ήττα τότε, όμως έχουν αλλάξει πολλά από τότε. Έχουμε μπροστά μας έναν ημιτελικό κι αυτό είναι το μόνο που μετράει».

Παράλληλα αναφέρθηκε και στο αν θα είναι τελικά αυτός που θα προτιμηθεί να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα, έναντι του Μάριο Γκόμεζ, λέγοντας πως: «Εγώ θα προετοιμαστώ σαν να πρόκειται να παίξω. Η ομάδα έχει δύο πολύ καλούς επιθετικούς και ο προπονητής είναι τυχερός που έχει να επιλέξει ανάμεσά τους. Περιμένουμε και θα δούμε».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα