«Καλή επιλογή ο ΠΑΟΚ για Κουμαλό»

«Καλή επιλογή ο ΠΑΟΚ για Κουμαλό»

«Καλή επιλογή ο ΠΑΟΚ για Κουμαλό»

bet365

Στο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Μπογκανί Κουμαλό αναφέρθηκε ο μάνατζερ του παίκτη Γκλιν Μπίνιν, υποστηρίζοντας πως είναι μία καλή επιλογή για τον πελάτη του.

Λίγες μόνο ώρες φαίνεται ότι απέμειναν για αν τελειώσει είτε θετικά, είτε αρνητικά, το σίριαλ «Κουμαλό» για τον «Δικέφαλο του Βορρά». Μπορεί πάντως οι Θεσσαλονικείς να βρίσκονται ακόμα εν αναμονή για την απάντηση της Τότεναμ και τα σημάδια να μην είναι θετικά, ο εκπρόσωπος του Νοτιοαφρικανού ωστόσο μιλώντας στα Μέσα της πατρίδας του ανέφερε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία καλή επιλογή για τον 25χρονο στόπερ, αφού θα έχει την ευκαιρία να πάρει εμπειρίες από τα ευρωπαϊκά γήπεδα.

«Ο Μπονγκανί αντιλαμβάνεται πως πρέπει να παίζει τακτικά. Κανείς δεν το ξέρει αυτό καλύτερα από τον ίδιο», ανέφερε ο ατζέντης του 25χρονου Νοτιοαφρικανού στόπερ και πρόσθεσε: «Ο ΠΑΟΚ έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του και βρίσκεται σε συζητήσεις με την Τότεναμ.

Είμαι σίγουρα μια καλή επιλογή για τον Μπονγκανί γιατί έχουν την πρόθεση να του εγγυηθούν πως θα αγωνίζεται και παίζοντας στην Ευρώπη μπορεί να αποκτήσει εμπειρίες. Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για δανεισμό, γιατί θέλει να κάνει καριέρα στην Τότεναμ, αλλά γνωρίζει καλά πως θα πρέπει να κάνει μία καλή σεζόν σε άλλη ομάδα για να τα καταφέρει», ήταν τα λόγια του Γκλιν Μπιν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα