Τέλος ο Γκρέταρσον!

Τέλος ο Γκρέταρσον!

Gazzetta team
Τέλος ο Γκρέταρσον!

bet365

Την τηλεφωνική του... παραίτηση κατέθεσε ο Άρναρ Γκρέταρσον μιλώντας στον Ανδρέα Δημητρέλο για τις νέες διοικητικές εξελίξεις που τον οδηγούν ουσιαστικά στην έξοδο του συλλόγου.

Ο Ισλανδός έχει καταλάβει πως πλέον ο Θωμάς Μαύρος αναλαμβάνει τον σχεδιασμό της ΑΕΚ για την νέα σεζόν, και έχει ήδη διαλέξει τους συνεργάτες του. Ο παλαίμαχος επιθετικός της Ένωσης έχει συμφωνήσει με τους Νεστορίδη και Παπαϊωάννου να βρίσκονται στο πλευρό του σαν σύμβουλοι για το ποδοσφαιρικό τμήμα, ενώ τα έχει βρει και με τους Βασίλη Τσιάρτα και Χρήστο Κωστή που θα τοποθετηθούν στη θέση του τεχνικού διευθυντή και του γενικού αρχηγού αντίστοιχα.

Όπως γίνεται λοιπόν κατανοητό, ο Γκρέταρσον του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει σε λίγες ημέρες δεν θα έχει πλέον αντικείμενο ενασχόλησης στην ΑΕΚ. Αυτό είπε μέσες άκρες και στον πρόεδρο της ΠΑΕ, τονίζοντάς του πως και να παραμείνει από κάποιο άλλο πόστο – αφού τα χρέη του τεχνικού διευθυντή θα τα εκτελεί ο Τσιάρτας – δεν θα μπορεί να βοηθήσει μια και οι αρμοδιότητές του περιορίζονται πολύ.

Έτσι, εκτός εξαιρετικού απροόπτου, οι δρόμοι της ΑΕΚ και του Άρναρ Γκρέταρσον χωρίζουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα