Ξεκαθαρίζουν τους στόχους

Ξεκαθαρίζουν τους στόχους

Gazzetta team
Ξεκαθαρίζουν τους στόχους

bet365

Το ραντεβού του Λεονάρντο Ζαρντίμ με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού πήρε αναβολή για μία μέρα, και σήμερα θα τεθούν όλα τα μεταγραφικά θέματα επί τάπητος.

Ο 38χρονος τεχνικός του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ, αναμένεται να έχει σήμερα διαδοχικά ραντεβού με τους ανθρώπους του συλλόγου. Αρχικά, θα συναντηθεί με τους Γιάννη Βρέντζο και Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Η συνάντηση πιθανότατα θα γίνει στο προπονητήριο του Ρέντη.

Ακολούθως, ο Ζαρντίμ θα δειπνήσει με τον πρόεδρο της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη. Στις συζητήσεις αυτές ο Πορτογάλος και οι ιθύνοντες του συλλόγου θα αποφασίσουν για τους παίκτες που θα κινηθούν στο μεταγραφικό παζάρι, ενώ σημειώνεται πως μαζί με τον 38χρονο τεχνικό είναι πολύ πιθανό να βρίσκονται και οι άμεσοι συνεργάτες του, καθώς μαζί θα ενημερώσουν λεπτομερώς για τις κινήσεις που έχουν γίνει τις τελευταίες δύο εβδομάδες επί Πορτογαλικού εδάφους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα