Τεχνικός διευθυντής ο Τσιάρτας!

Τεχνικός διευθυντής ο Τσιάρτας!

Τεχνικός διευθυντής ο Τσιάρτας!

bet365

Οι αλλαγές στην ΑΕΚ συνεχίζονται με τον Βασίλη Τσιάρτα, όπως όλα δείχνουν, να αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού διευθυντή, διαδεχόμενος τον Αρναρ Γκρέταρσον.

Ο Θωμάς Μαύρος αναλαμβάνει το κουμάντο στην Ένωση και θα στελεχώσει το ποδοσφαιρικό τμήμα με δικές του επιλογές, όπως είναι φυσικό. Επιλογή του είναι ο Χρήστος Κωστής για γενικός αρχηγός αντί του Βασίλη Δημητριάδη, δική του είναι ο Βαγγέλης Βλάχος για προπονητής αντί του Νίκου Κωστένογλου, δική του είναι και ο Τσιάρτας για τεχνικός διευθυντής αντί του Γκρέταρσον.

Οι Μαύρος και Τσιάρτας φέρονται να συμφώνησαν οριστικά τη Δευτέρα για την επιστροφή του δεύτερου, από τη θέση του τεχνικού διευθυντή πλέον, στην ΑΕΚ και την Τρίτη θα βρεθούν όλοι (Μαύρος, Κωστής, Βλάχος, Τσιάρτας) στα Σπάτα για πρώτη φορά, σηματοδοτώντας το νέο ξεκίνημα στον δικέφαλο αετό. Παράλληλα, οργιάζουν οι φήμες ότι θα δραστηριοποιηθεί κάπως και ο Μίμης Παπαϊωάννου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα