Το προφίλ των αντιπάλων του Αστέρα

Gazzetta team
Το προφίλ των αντιπάλων του Αστέρα

bet365

Το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τις ομάδες που θα βρει στον δρόμο του ο Αστέρας Τρίπολης, στο πρώτο του Ευρωπαϊκό ταξίδι.

Τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στη Ίντερ Μπακού και την Τράνς Νάρβα θα συναντήσει ο Αστέρας Τρίπολης στον πρώτο Ευρωπαϊκού αγώνα στην ιστορία του.

ΙΝΤΕΡ ΜΠΑΚΟΥ
Η Ίντερ, που είναι και το φαβορί της αναμέτρησης, είναι δύο φορές πρωταθλήτρια Αζερμπαϊτζάν και έχει συμμετάσχει ισάριθμες φορές στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ (2008-09 και 2010-11).

Την πρώτη φορά αποκλείστηκε από την Παρτιζάν στον 2ο προκριματικό, αφού πρώτα επικράτησε της Ραμποτνίσκι. Στην επόμενη συμμετοχή της αποκλείστηκε από την Λεχ Ποζνάν στα πέναλτι.

Στο Γιουρόπα, θα αγωνιστεί φέτος για δεύτερη φορά. Την πρώτη, το 2009-10, αποκλείστηκε με δύο ήττες στον 1ο γύρο από τη Σπαρτάκ Τρνάβα.

ΤΡΑΝΣ ΝΑΒΡΑ
Η Τρανς Νάβρα είναι μία μέτρια ομάδα της Εσθονίας, όπου έχει κατακτήσει μόλις ένα Κύπαλλο το 2001. Παρόλα αυτά, τα τελευταία χρόνια η πορεία της είναι σταθερή, καθώς αυτή θα είναι η 4η συνεχόμενη συμμετοχή της στο Γιουρόπα.

Σίγουρα όμως δεν μπορεί να αποτελέσει φόβητρο, αφού μετρά 8 στις 8 αποτυχημένες προσπάθειες να προκριθεί στην επόμενη φάση των προκριματικών του Γιουρόπα, ενώ το ίδιο αποτέλεσμα ειχαν και οι 18 συμμετοχές της στο Ιντερτότο.

Ακόμα και το θεωρητικό πλεονέκτημα που έχει, ότι έχει ήδη αρχίσει δηλαδή το πρωτάθλημα στην χώρα της, χάνεται άμα κοιτάξει κανείς την πορεία της σε αυτό. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 5η θέση σε 10 ομάδες, με απολογισμό 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και 6 ήττες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα