Περιζήτητος ο Κονέ
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Ο Παναγιώτης Κονέ μπορεί να επέστρεψε στην Μπρέσια, όμως το μέλλον του παραμένει στην Σέριε Α, καθώς Κατάνια και Φιορεντίνα ενδιαφέρονται για τον διεθνή μέσο.
Μετά τον υποβιβασμό της Μπρέσια το περασμένο καλοκαίρι, ο Κονέ παραχωρήθηκε στην Μπολόνια με την μορφή δανεισμού και πριν λίγες ημέρες επέστρεψε στην ομάδα που ανήκει. Σύμφωνα με τους Ιταλούς, όμως, το μέλλον του 24χρονου διεθνή μέσου, που βρέθηκε στην προεπιλογή της Εθνικής για το Euro, παραμένει στην Σέριε Α, με τις Κατάνια και Φιορεντίνα να δείχνουν ενδιαφέρον για την απόκτησή του.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
