Στην Ουντινέζε ο Μαϊκοσουέλ

Στην Ουντινέζε ο Μαϊκοσουέλ

bet365

Μετά τον Γουίλιαμς ακόμη ένας Βραζιλιάνος είναι έτοιμος να φορέσει την φανέλα της Ουντινέζε. Η Μποταφόγκο έκανε δεκτή την πρόταση των 5 εκατ. ευρώ και ο Μαϊκοσουέλ ετοιμάζει βαλίτσες για Ιταλία.

Η Ουντινέζε δεν πουλάει μόνο αλλά και ενισχύεται ενόψει της νέας σεζόν. Το μοναδικό που απομένει για την ολοκλήρωση των μεταγραφών των Ίσλα και Ασαμόα στην Γιουβέντους είναι μόνο οι ανακοινώσεις και οι «φριουλάνι» προσπαθούν να βρουν τους αντικαταστάτες τους. Έτσι, μετά την απόκτηση του Γουίλιανς από την Φλαμένγκο, βρίσκεται πολύ κοντά και στην απόκτηση του Μοϊκοσουέλ από την Μποταφόγκο. Οι Βραζιλιάνοι έκαναν δεκτή την πρόταση ύψους 5 εκατ. ευρώ για τον 26χρονο μέσο, ο οποίος ταξιδεύει για την Ιταλία, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Ο Μοϊκοσουέλ είχε αγωνιστεί και τη σεζόν 2009-10 στην Ευρώπη με την Χόφενχαϊμ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα