Πλησιάζει σε Ντιαρά η Σπαρτάκ

Πλησιάζει σε Ντιαρά η Σπαρτάκ

bet365

Όλο και πιο κοντά στην απόκτηση του Λασανά Ντιαρά βρίσκεται η Σπαρτάκ Μόσχας, με τον Έμερι να «ψήνει» τον Γάλλο και τους Ρώσους να προσφέρουν 10 εκατ. ευρώ στη Ρεάλ.

Είναι γνωστό ότι ο Μουρίνιο δεν υπολογίζει τον Ντιαρά, ο οποίος ψάχνει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του. Αρχικά, Φενέρ και Παρί ενδιαφέρθηκαν, όμως όσο περνούσε ο καιρός το ενδιαφέρον ατόνησε και τις τελευταίες ημέρες υπήρχαν πληροφορίες από την Ιταλία, που ήθελαν την Μίλαν να έχει τον Γάλλο μέσο στη λίστα της. Οι ροσονέρι απέκτησαν τον Κονστάντ μετά τον τραυματισμό του Μουντάρι, όμως είναι άγνωστο αν ο πρώην μέσος της Τζένοα και ο Μπακάγ Τραορέ θα μπορέσουν να δώσουν τις λύσεις που ψάχνουν οι Μιλανέζοι.

Το σημαντικότερο εμπόδιο στην μεταγραφή ήταν ο μισθός του Ντιαρά (λαμβάνει 4,3 εκατ. ευρώ ετησίως στην Μαδρίτη), όμως η Σπαρτάκ Μόσχας δεν φείδεται χρημάτων. Έτσι, όταν ο Έμερι ζήτησε την μεταγραφή από την διοίκηση των Μοσχοβιτών, δεν υπήρχε πρόβλημα. Οι Ρώσοι είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν 6 εκατ. ευρώ ετησίως στο Λας και 10 εκατ. ευρώ στην «βασίλισσα», προκειμένου να τον κάνουν δικό τους. Ο μάνατζερ του Γάλλου επιβεβαίωσε τις επαφές και από την στιγμή που η Σπαρτάκ συμμετέχει στα πλέι οφ του Champions League πλησιάζει όλο και περισσότερο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.

 

PREMIER LEAGUE ΡΩΣΙΑΣ Τελευταία Νέα