Για Μάντζουκιτς η Μπάγερν

Για Μάντζουκιτς η Μπάγερν

Για Μάντζουκιτς η Μπάγερν

bet365

Η Μπάγερν φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μάριο Μάντζουκιτς από την Βόλφσμπουργ και οι διαπραγματεύσεις με τον Φέλιξ Μάγκατ αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα.

Λίγο πριν το τέλος της σεζόν ο Φέλιξ Μάγκατ ανακοίνωσε στον Μάντζουκιτς ότι δεν τον υπολογίζει για την επόμενη σεζόν και ο Κροάτης επιθετικός βρίσκεται σε αναζήτηση της επόμενης ομάδας του. Πριν το Euro, το μεγάλο φαβορί για την απόκτησή του έμοιαζε να είναι η Λοκομοτίβ Μόσχας, την οποία ανέλαβε ο Σλάβεν Μπίλιτς, με την πληροφορίες από την Ρωσία να θέλουν τους Μοσχοβίτες έτοιμους να καταθέσουν πρόταση 12 εκατ. ευρώ.

Μετά τις εμφανίσεις του 26χρονου επιθετικού, όμως, στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας, ο... πήχης ανέβηκε και σύμφωνα με το Kicker η Μπάγερν, που βρίσκεται σε αναζήτηση ενός ακόμη επιθετικού, τον έχει πολύ ψηλά στη λίστα της, καθώς η περίπτωση του Εντίν Τζέκο είναι πολύ δύσκολη. Ο Μάντζουκιτς φυσικά και δε θα έλεγε «όχι» στους Βαυρούς, οι οποίοι σύμφωνα με την γερμανική ιστοσελίδα ετοιμάζονται να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις με τον Φέλιξ Μάγκατ για την μεταγραφή, που αναμένεται να κοστίσει κάπου ανάμεσα στα 12 και στα 15 εκατ. ευρώ.

Λίγο αργότερα και η Bild αναφέρθηκε στο θέμα, γράφοντας ότι η μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί ακόμη και μέσα στην εβδομάδα, με τους «λύκους» να βάζουν περίπου 10 εκατ. ευρώ στα ταμεία τους!

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα