Θέμα με τα διαρκείας
Και αυτό γιατί η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό και έχουν πωληθεί ήδη αρκετά από τα πιο ακριβά. Πρόθεση της ΠΑΕ ΑΕΚ ήταν να δώσουν ένα ακόμη εισιτήριο στην ίδια θύρα σε όσους αγόρασαν διαρκείας των 250 ευρώ, αλλά δεν ήταν λίγοι που ζήτησαν να πάρουν πίσω τη διαφορά.
Το άσχημο είναι ότι το ταμείο στην ΠΑΕ είναι μείον και ότι λεφτά μπήκαν πήγαν σε άλλες υποχρεώσεις του συλλόγου και στην Ένωση ελπίζουν ότι θα αυξηθεί η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας για να μπορέσει να αντιμετωπίσει και αυτό το θέμα.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
