Πρώτο μέλος ο Φερέιρα

Πρώτο μέλος ο Φερέιρα

Πρώτο μέλος ο Φερέιρα

bet365

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα γίνει το πρώτο μέλος της «Παναθηναϊκης συμμαχίας» δείχνοντας περίτρανα πως έχει το τριφύλλι μέσα στην καρδιά του.

Ο Πορτογάλος προπονητής του Παναθηναϊκού έχει δεθεί με τον σύλλογο και εξέφρασε την επιθυμία του να γίνει το πρώτο μέλος της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» προσφέροντας μάλιστα και 1.000 ευρώ.

Κάνε εγγραφή στην betfair και πάρε μπόνους έως 200 ευρώ

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα σε συζήτηση που είχε με τον Γιάννη Αλαφούζο του ζήτησε να γίνει ο πρώτος άνθρωπος που θα εγγραφεί στο Σωματείο και φυσικά ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ δεν μπορούσε να αρνηθεί, αφού αυτό θα είναι η καλύτερη διαφήμιση για να ακολουθήσουν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού.

Η είδηση ανακοινώθηκε μέσω της σελίδας που διατηρεί το σωματείο (Paomprosta.gr) στο Facebook: «O προπονητής της ομάδας μας, Ζεσουάλδο Φερέιρα, αφού μας ευχήθηκε καλή επιτυχία, δήλωσε ότι θα ήθελε να είναι ο πρώτος που θα συνεισφέρει στο σωματείο, με το ποσό των 1.000 ευρώ!», γράφει!

Την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινούν οι εγγραφές μελών και επίσημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα