H Φενέρ στο «παιχνίδι» για Μέλμπεργκ

H Φενέρ στο «παιχνίδι» για Μέλμπεργκ

H Φενέρ στο «παιχνίδι» για Μέλμπεργκ

bet365

Στα πλάνα της Φενέρμπαχτσε βρίσκεται ο Όλοφ Μέλμπεργκ σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα, που αναφέρεται μεταξύ άλλων και στο ενδιαφέρον της Έβερτον για τον άσο του Ολυμπιακού.

Ακόμα ένας... μνηστήρας για τον Σουηδό στόπερ μπαίνει στο τραπέζι και αυτός δεν είναι άλλος από τους δευτεραθλητές Τουρκίας. Τα «καναρίνια» έχουν στην μεταγραφική του λίστα τον αμυντικό των «ερυθρολεύκων» όπως αναφέρει η εφημερίδα «Milliyet», η οποία και αναλύει στο δημοσίευμά της τα δεδομένα για τον περίπτωση του Μέλμπεργκ, που αναμένεται μέχρι αύριο να έχει δώσει την οριστική του απάντηση στους Πειραιώτες, στην πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του, που του έχει γίνει.

Παράλληλα στο ρεπορτάζ των γειτόνων γίνεται λόγος και για το αγγλικό ενδιαφέρον για τον Σουηδό και συγκεκριμένα αυτό της Έβερτον, ενώ αυτό που τονίζει είναι ότι ο παίκτης ψάχνει μία νέα πρόκληση στην καριέρα του, κάτι που αποτελεί και τον λόγο για τον οποίο δεν έχει δώσει ακόμα την απάντησή του στον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα