Δεν φεύγει χωρίς «αντάλλαγμα» ο Σάλπι

Gazzetta team
Δεν φεύγει χωρίς «αντάλλαγμα» ο Σάλπι

bet365

O Γόντικας επικοινώνησε με τον Σαλπιγγίδη που του είπε ότι δεν φεύγει αν δεν πάρει χρήματα ο ΠΑΟΚ. Το σκέφτεται για εξωτερικό, έχει πρόταση από δύο αγγλικές και μία Γερμανική ομάδα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Derbynews, ο Δημήτρης Γόντικας είχε πλησιάσει τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη στη προετοιμασία της Εθνικής και μάλιστα είχε βάλει και τους Κατσουράνη – Καραγκούνη να τον «ψήσουν» να επιστρέψει στην Παιανία.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, είπε στον επιθετικό του ΠΑΟΚ: «Αν λύσεις το συμβόλαιό σου με τον ΠΑΟΚ λόγω των οικονομικών προβλημάτων που υπάρχουν, σε θέλουμε πίσω. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα πιστεύει πολύ σε σένα».

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής όμως του απάντησε πως αν ήταν να φύγει από τον Δικέφαλο θέλει η ομάδα του να πάρει χρήματα για την μετακίνησή του, μη αφήνοντας περιθώρια αισιοδοξίας στους πράσινους.

Πλέον, ο παίκτης φέρεται να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο του εξωτερικού, ενώ ο Δικέφαλος του Βορρά φέρεται να έχει τρεις προτάσεις στα χέρια του για τον Σαλπιγγίδη. Οι δύο είναι από ομάδα της Πρέμιερ, με την μία να είναι η Στόουκ Σίτι, και η τρίτη είναι από ομάδα της Μπουντεσλίγκα.

Σημειώνεται πως και στον Παναθηναϊκό τα οικονομικά προβλήματα δεν λείπουν, γι αυτό και οι πράσινοι δεν θα μπορούσαν να του προτείνουν συμβόλαιο που να ξεπερνά τις 400.000 ευρώ ετησίως, την ώρα που στον ΠΑΟΚ αμείβεται με 800.000 ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα