Έρχεται ο Ζαρντίμ, ξεκινούν συναντήσεις...

Έρχεται ο Ζαρντίμ, ξεκινούν συναντήσεις...

Δημήτρης Τομαράς
Έρχεται ο Ζαρντίμ, ξεκινούν συναντήσεις...

bet365

Την Δευτέρα πρόκειται να βρεθεί ξανά στην Ελλάδα ο Λεονάρντο Ζαρντίμ. Την ίδια μέρα θα έχει συνάντηση με τους Γιάννη Βρέντζο και Ντάρκο Κοβάσεβιτς και την Τρίτη θα τα πει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Την Δευτέρα θ' αφιχθεί εκ νέου στην Αθήνα ο Λεονάρντο Ζαρντίμ. Ο Πορτογάλος τεχνικός, ως γνωστόν, θα μείνει στην χώρα μας μέχρι και την μέρα που θα αναχωρήσει μαζί με την ομάδα για την προετοιμασία στην Αυστρία (6 Ιουλίου).

Από εκεί και έπειτα ο ίδιος θα έχει μία κουβέντα για τα μεταγραφικά την Δευτέρα με τους Βρέντζο και Κοβάσεβιτς. Επιπλέον την Τρίτη (καλώς εχόντων των πραγμάτων) θα έχει ραντεβού και με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού.

Στο λιμάνι πάντως διευκρίνιζαν και την Κυριακή πως δεν υπάρχει καμιά απολύτως εξέλιξη στα μεταγραφικά θέματα. Σημειώναν δε πως όλα θα κριθούν στις συναντήσεις που θα κάνει ο Ζαρντίμ με την διοίκηση της ΠΑΕ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα