Απάντησε αρνητικά ο Ρομέου

Απάντησε αρνητικά ο Ρομέου

Απάντησε αρνητικά ο Ρομέου

bet365

«Όχι» ήταν η απάντηση του Ρομέου στην πρόταση του ΠΑΟΚ για συνεργασία με βάση τις συμμετοχές που θα έκανε στο Πρωτάθλημα. Ο Βραζιλιάνος που απουσιάζει από τους αγωνιστικούς χώρους εδώ και ένα χρόνο αντιπρότεινε ετήσιες αποδοχές 200.000 ευρώ.

Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ προσπαθούν εν’ όψει και της πρώτης προπόνησης για την νέα χρονιά παρουσία και φιλάθλων στο γήπεδο της Τούμπας να φέρουν τουλάχιστον ένα καινούργιο πρόσωπο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του κόσμου. Όμως αυτό φαίνεται πως πολύ δύσκολα θα συμβεί καθώς ο Ρομέου απάντησε αρνητικά στην πρόταση του ΠΑΟΚ για συμβόλαιο με βάση τις συμμετοχές που θα έκανε σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Ο Βραζιλιάνος που απουσίαζε από την ενεργό δράση λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού τον τελευταίο χρόνο φαίνεται πως πιστεύει στις δυνάμεις του και αντιπρότεινε συμβόλαιο με απολαβές που θα φτάσουν τις 200.000 ευρώ. Το ενδιαφέρον του Δικεφάλου φαίνεται για την ώρα πως «παγώνει» και θα ξανά ασχοληθεί με τον Ρομέου μόνο αν αποφασίσει να δεχθεί την πρόταση της διοίκησης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα