«Τιμή μου η ΑΕΚ, αλλά...»

«Τιμή μου η ΑΕΚ, αλλά...»

Γιώργος Τσακίρης
«Τιμή μου η ΑΕΚ, αλλά...»

bet365

Ο Σάκης Τσιώλης μιλάει στο gazzetta.gr και επιβεβαιώνει την κουβέντα του με τον Θωμά Μαύρο για την τεχνική ηγεσία της Ενωσης εξηγώντας ωστόσο πως δεσμεύεται με συμβόλαιο!

Είναι δεδομένο πως ο Θωμάς Μαύρος μπαίνει μπροστά στην ΠΑΕ ΑΕΚ και μάλιστα αυτό αποδείχτηκε από την πρόθεσή του να προχωρήσει και να κλείσει αρκετά ανοιχτά μέτωπα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα, με σημαντικότερο αυτό του προπονητή.

Ο παλαίμαχος άσος της Ενωσης σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη προχωρήσει σε μία διερευνητική επαφή και κουβέντα με τον Σάκη Τσιώλη για το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ από τις επόμενες μέρες.

Ο Ελληνας τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης (με τον οποίο δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας για έναν ακόμη χρόνο) μίλησε στο gazzetta.gr επιβεβαιώνοντας την κουβέντα που είχε με τον Θωμά Μαύρο και υπογραμμίζοντας τις δυσκολίες που υπάρχουν και μετατρέπουν σε δύσκολο έως ακατόρθωτο το ενδεχόμενο να αποτελέσει τον επόμενο προπονητή της ΑΕΚ...

«Είναι αναμφισβήτητα απόλυτα τιμητικό να υπάρχει τέτοιο ενδιαφέρον από έναν τεράστιο σύλλογο όπως είναι η ΑΕΚ και πολύ περισσότερο όταν πρόκειται και για έναν άνθρωπο μύθο του ελληνικού ποδοσφαίρου όπως είναι ο Θωμάς Μαύρος που αποτελεί και φίλο μου», μας είπε αρχικά ο Σάκης Τσιώλης για να συνεχίσει υπογραμμίζοντας τις δυσκολίες που υπάρχουν: «Αυτή τη στιγμή δεσμεύομαι με συμβόλαιο και έχω ξεκινήσει την προετοιμασία μου με την ομάδα εδώ και κάποιες μέρες οπότε αντιλαμβάνεστε πως υπάρχουν πολλές δυσκολίες για να προχωρήσει το θέμα και να γίνει πραγματικότητα η συνεργασία μου με ένα σύλλογο όπως είναι η ΑΕΚ. Σίγουρα θα το ήθελα πολύ αλλά δεν είναι κάτι εύκολο να γίνει».

Πάντως όλα αναμένεται να τελειώσουν (μάλλον αρνητικά) στις επόμενες μέρες και από τη στιγμή που δεν υπάρξει κάποια δραματική αλλαγή δεδομένων στην υπόθεση του Τσιώλη τότε όλα δείχνουν πως ο Μαύρος θα απευθυνθεί στον Βαγγέλη Βλάχο...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα