«Αποφασίζει σύντομα ο Μασάδο»

«Αποφασίζει σύντομα ο Μασάδο»

Δημήτρης Τομαράς
«Αποφασίζει σύντομα ο Μασάδο»

bet365

Ο Πάουλο Μασάδο, που βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, πρόκειται να ξεκαθαρίσει σύντομα το ποδοσφαιρικό μέλλον του όπως τονίζει στο gazzetta.gr ο ατζέντης του. Τι δήλωσε για τους «ερυθρόλευκους».

Ο Αντρέ Τόμσεν μιλώντας στο gazzetta.gr για την υπόθεση Μασάδο υπογράμμισε αρχικά «ο Πάουλο θέλει να φύγει από την Τουλούζ και κάνουμε ενέργειες προς αυτήν την κατεύθυνση εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα. Είμαστε τρεις μάνατζερ που ασχολούμαστε μαζί του. Κοιτάζουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για εκείνον».

Κάνε εγγραφή στην bet-at-home και πάρε μπόνους 50%

Αναφορικά με τον Ολυμπιακό και το ενδιαφέρον του ο κ. Τόμσεν ισχυρίστηκε πως «γνωρίζουμε για τον Ολυμπιακό και ότι κοιτάζει την περίπτωση του Πάουλο. Προς το παρόν όμως δεν μπορώ να σας πω περισσότερα. Ίσως τις επόμενες μέρες να μπορούμε να μιλήσουμε πιο αναλυτικά». Φυσικά θα πρέπει να τονιστεί ότι δεν επιβεβαίωσε σε καμία των περιπτώσεων την πληροφορία για κατάθεση πρότασης 2,5 εκατ. ευρώ του Ολυμπιακού στην Τουλούζ για τον παίκτη.

Όσον αφορά την ύπαρξη προσφορών προς τον Πορτογάλο χαφ της Τουλούζ υποστήριξε: «Μπορώ να σας πως με βεβαιότητα ότι αυτήν την στιγμή διαπραγματευόμαστε την μεταγραφή του σε μία ομάδα, που δεν είναι ο Ολυμπιακός. Είναι ένας σύλλογος του οποίου το όνομα δεν μπορώ να σας πω. Μιλάμε αλλά δεν έχουμε ακόμα κάτι οριστικό».

Σχετικά με το πότε θα αποσαφηνιστεί πλήρως το τοπίο ο εκπρόσωπος του Μασάδο σχολίασε: «Ο Πάουλο Μασάδο θ' αποφασίσει σύντομα για το που θα συνεχίσει την καριέρα του. Όπως σας είπα και πριν θεωρώ δεδομένο ότι θ' αποχωρήσει από την Τουλούζ αλλά θα πρέπει να δούμε που θα καταλήξει. Ο παίκτης πάντως δεν θ' αργήσει να πάρει τις τελικές του αποφάσεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα