«Ο Καραγκούνης είναι παίκτης-έμβλημα»

«Ο Καραγκούνης είναι παίκτης-έμβλημα»

Gazzetta team
«Ο Καραγκούνης είναι παίκτης-έμβλημα»

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Γιάννης Αλαφούζος θέλει ο Γιώργος Καραγκούνης να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, αφού τον χαρακτήρισε ως παίκτη – έμβλημα του συλλόγου.

Ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ μίλησε στην SportDay για τον Κάρα, λέγοντας: «Ο Καραγκούνης είναι ένας παίκτης-έμβλημα για τον Παναθηναϊκό. Θέλουμε να ανανεώσει, να μείνει σε εμάς και όταν τελειώσει το ποδόσφαιρο να αναλάβει ένα σημαντικό πόστο στην ομάδα».

Είναι δεδομένο πως ο Παναθηναϊκό επιθυμεί ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος να συνεχίσει να φοράει το τριφύλλι στο στήθος και η διοίκηση θα προτείνει συμβόλαιο για ένα ή δύο χρόνια με μειωμένες αποδοχές, όμως θα υπάρχει η προοπτική να μείνει για πάντα στην ομάδα από άλλο πόστο.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα