«Τυπάρα μείνε μαζί μας»!

«Τυπάρα μείνε μαζί μας»!

Νίκος Αθανασίου
«Τυπάρα μείνε μαζί μας»!

bet365

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού σκοπεύει να εξαντλήσει τις πιθανότητες για την παραμονή του Γιώργου Καραγκούνη στην Παιανία. Η θετική εισήγηση του Φερέιρα και οι απαιτήσεις του «Κάρα».

Το Euro ολοκληρώθηκε για την Εθνική ομάδα της Ελλάδας και αναμφισβήτητα ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές ήταν ο Γιώργος Καραγκούνης. Ο «τυπάρας» απέδειξε πως μόνο τελειωμένος δεν είναι, χάρισε την πρόκριση στους «8» της Ευρώπης και προσέθεσε ακόμη ένα «παράσημο» στην τεράστια ποδοσφαιρική του καριέρα.

Το συμβόλαιο του Καραγκούνη στον Παναθηναϊκό εκπνέει σε λίγες ημέρες αλλά στο «τριφύλλι» θέλουν να κρατήσουν την σημαία στον ιστό της. Τα πρώτα μηνύματα προς τον αρχηγό είναι θετικά και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως η διοίκηση θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της, ώστε να συνεχίσει να φορά την φανέλα με το «τριφύλλι» ο 35χρονος μέσος.

Η εισήγηση του Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι θετική, καθώς πιστεύει ότι είναι απαραίτητη η παρουσία του «Κάρα» στο χτίσιμο της νέας ομάδας και όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες.

Θέμα σεβασμού, όχι χρημάτων

Από την πλευρά του, ο Καραγκούνης θα ήθελε να παραμείνει στο τριφύλλι της καρδιάς του, γνωρίζοντας όμως πως θα έχει τον απαιτούμενο σεβασμό αλλά και πιο ενεργό ρόλο στην ομάδα σε σχέση με την περυσινή αγωνιστική περίοδο. Δεν είναι οικονομικό το θέμα, όπως λανθασμένα έχει αναφερθεί δεξιά και αριστερά. Εξάλλου ποτέ δεν σκέφτηκε τα χρήματα, και αν αυτό ήταν το μοναδικό του μέλημα, δεν θα είχε αφήσει το 1.5 εκατομμύριο της Μπενφίκα το καλοκαίρι του 2007 για τα... μισά που του προσέφερε το «τριφύλλι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα