Η Αρσεναλ θέλει Αντριαν

Η Αρσεναλ θέλει Αντριαν

bet365

Οι Κανονιέρηδες προσφέρουν 12 εκατ. για τον νεαρό επιθετικό της Ατλέτικο, ο οποίος όμως δεν παραχωρείται και η ρήτρα του βρίσκεται στα 18.

Επισήμως άνθρωπος της Αρσεναλ τον έχει παρακολουθήσει από κοντά σε 10 αγώνες. Και ο Αντριαν Λόπεθ τα πήγε εξαιρετικά σε Πριμέρα και Europa League (20 γκολ στην Ευρώπη), μπαίνοντας για τα καλά στο μάτι του Αρσέν Βενγκέρ. Σύμφωνα λοιπόν με τους Ισπανούς, οι Κανονιέρηδες έχουν προσεγγίσει την Ατλέτικο για τον νεαρό επιθετικό, προσφέροντας 12 εκατ. ευρώ.

Το πρόβλημα όμως για τους Λονδρέζους είναι ότι οι Ροχιμπλάνκος τον έχουν τοποθετήσει μαζί με τον Φαλκάο στη λίστα των παιτκών που δεν παραχωρούν με τίποτα. Το μόνο που μπορεί να κάνει ο Βενγκέρ είναι να πληρώσει τη ρήτρα αποδέσμευσης του που ανέρχεται στα 18 εκατ. Εάν το κάνει αυτό και ο παίκτης θέλει, τότε μόνο μπορεί να τον κάνει δικό του.

Νάπολι για Γκοντίν
Φυσικά η Ατλέτικο δεν μπορεί να τους κρατήσει όλους στο ρόστερ της. Για να ανεβάσει τις αποδοχές του Φαλκάο, χρειάζεται να πουλήσει κάποιον σημαντικό. Αυτός θα είναι μάλλον ο Ντιέγο Γκοντίν. Ηδη η Νάπολι έχει κάνει την προσέγγιση και οι Μαδριλένοι καλοβλέπουν την παραχώρηση του. Αλλωστε μόλις απέκτησαν τον Κάτα Ντίας και έχουυν και τους Μιράντα, Αλβαρεθ για το κέντρο της άμυνας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα