Έφτασε και αποθεώθηκε!

Gazzetta team
Έφτασε και αποθεώθηκε!

bet365

Η Εθνική ομάδα πάτησε... Ελλάδα ξανά και αποθέωθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»! Συγκινητικός αποχαιρετισμός, ικανοποίηση από Σάντος και Καραγκούνη.

Το ταξίδι ήταν υπέροχο μέχρι τις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης αλλά τελείωσε. Η Γερμανία συνεχίζει στα ημιτελικά και η πρωταθλήτρια του 2004 Ελλάδα επέστρεψε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Αθήνα. Λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι η «γαλανόλευκη» αποστολή προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και μετά την αποβίβαση τους οι διεθνείς συγκεντρώθηκαν στις αποσκευές και φώναξαν δυνατά «Ελλάς», αποδεικνύοντας πως το μυστικό της φετινής επιτυχίας ήταν το ιδανικό, οικογενειακό κλίμα ανάμεσα τους.

Κάνε εγγραφή στην betfair και πάρε μπόνους έως 200 ευρώ

Φυσικά, οι Έλληνες ποδοσφαιριστές έγιναν αντιληπτοί από τον κόσμο, ο οποίος τους πλησίασε και τους αποθέωσε. Παράλληλα τους ευχαρίστησε για την εξαιρετική πορεία της ομάδας, η οποία έδωσε χαρά στον ταλαιπωρημένο ελληνικό λαό αυτές τις δύσκολες εποχές.

Απόλυτη ικανοποίηση

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου σε όλη τη διάρκεια του Euro. Πετύχαμε το στόχο μας που από την αρχή ήταν η πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Ίσως θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο κόντρα στη Γερμανία, ειδικά αφού ισοφαρίσαμε σε 1-1, όμως δεν τα καταφέραμε. Συνολικά, όμως, το πρόσημο της παρουσίας μας είναι θετικό» είπε ο Φερνάντο Σάντος ενώ από την πλευρά του ο Σοφοκλής Πιλάβιος τόνισε «Αναμφίβολα η πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος είναι μια μεγάλη επιτυχία. Τώρα πλέον, πρέπει να τα δώσουμε όλα προκειμένου να πάμε Βραζιλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

Από κει και πέρα, ο αρχηγός, Γιώργος Καραγκούνης, υπογράμμισε πως «αποδείξαμε πως πλέον έχουμε περάσει σε άλλο επίπεδο. Αυτό φάνηκε από την πορεία που είχαμε στη διοργάνωση και από την πρόκρισή μας στα προημιτελικά του τουρνουά».

 

Τελευταία Νέα