Έμεινε Πανθρακικό ο Χρήστου

Έμεινε Πανθρακικό ο Χρήστου

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Με τα πράσινα του Πανθρακικού θα συνεχίσει ν' αγωνίζεται ο Γιάννης Χρήστου, αφού τα «βρήκε» σε όλα με τον σύλλογο για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο 31χρονος στόπερ βρέθηκε στα γραφεία των «νεοφώτιστων» στην Σούπερ Λιγκ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα της Θράκης, η οποία και ανακοίνωση ότι θα πορευτούν μαζί οι δύο πλευρές.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει ότι:

«Η ΠΑΕ Πανθρακικός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Χρήστου. Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής συμμετείχε την αγωνιστική περίοδο 2011-2012 σε 27 παιχνίδια του πρωταθλήματος της Football League σημειώνοντας 1 γκολ».

Έπειτα από την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο έμπειρος αμυντικός δήλωσε ότι ήταν κοινή επιθυμια του ίδιου και των Θρακιωτών, η συνέχιση της συνεργασίας τους.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω και την επόμενη χρονιά στον Πανθρακικό. Η επιθυμία να ανανεώσουμε την συνεργασία μας και στο πρωτάθλημα της Super League ήταν κοινή. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο και να δίνουμε χαρά στους φιλάθλους μας», είπε ο Χρήστου.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα