Τινάζει την... μπάνκα για Καβάνι η Γιούβε

Τινάζει την... μπάνκα για Καβάνι η Γιούβε

Τινάζει την... μπάνκα για Καβάνι η Γιούβε

bet365

Το ποσό των 20 εκ. ευρώ και ως έμψυχα ανταλλάγματα του Τζιοβίνκο και Μάτρι φέρεται διατεθειμένη να δώσει η Γιουβέντους στην Νάπολι για τα... μάτια του Έντισον Καβάνι.

Ο Ουρουγουανός στράικερ αποτελεί ένα από τα πιο «hot» ονόματα της καλοκαιρινού μεταγραφικού παζαριού, έπειτα από την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε με τους «παρτενοπέι». Και μπορεί οι κυπελλούχοι Ιταλίας να έχουν δηλώσει αρκετές φορές ότι δεν πρόκειται να παραχωρήσουν το μεγάλο τους αστέρι, η πρόταση ωστόσο που έχει κάνει η Γιουβέντους σύμφωνα με την «Corriere dello Sport», σίγουρα θα συζητηθεί στα... υψηλά κλιμάκια των Ναπολιτάνων.

Εκτός από το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 20 εκ. ευρώ, προσφέρονται και ο Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο, που πρόσφατα ανακοινώθηκε η απόκτησή του από την «Γηραιά Κυρία» (ανήκε κατά το ήμισυ στην Πάρμα), με τον Αλεσάντρο Μάτρι, στην μάχη για να αποκτήσουν έναν από τους κορυφαίους στράικερ των ευρωπαϊκών γηπέδων.

Παράλληλα άλλο δημοσίευμα επαναφέρει το ενδιαφέρον των «μπιανκονέρι» για τον Λουίς Σουάρες της Λίβερπουλ, η οποία και φέρεται διατεθειμένη να «χτυπήσει» τον Χούντελαρ από την Σάλκε.

 

SERIE A Τελευταία Νέα