Εκτίμηση... σοκ για Λέτο!

Εκτίμηση... σοκ για Λέτο!

Gazzetta team
Εκτίμηση... σοκ για Λέτο!

bet365

Ο ειδικός ορθοπεδικός, Δημήτρης Τσούκας, τόνισε πως ο Λέτο μπορεί να μείνει εκτός για ένα χρόνο και μίλησε για τον κίνδυνο της χονδροπάθειας.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Δημήτρης Τσούκας, ο οποίος είναι ορθοπεδικός χειρουργός και Διευθυντής στην Κλινική Αθλητικών Κακώσεων, στον NovaSportfm:


«Κοιτάξτε. Δεν ξέρουμε ακριβώς τι έχει γίνει, αλλά η εμπειρία μου λέει, πως είχε άδικο ο Λέτο που δεν ήθελε να χειρουργηθεί. Επέμενε για αυτό και ήταν μέγιστο λάθος. Όπως λάθος ήταν και του Παναθηναϊκού, που δεν ενημέρωσε από πιο νωρίς τι έχει. Ενδεχομένως, να το έκανε για προστασία προς τον αθλητή. Αλλά από την στιγμή που είδαν πως περνάει ένας και δύο μήνες, έπρεπε να τον χειρουργήσουν και να μην χάσουν τόσους μήνες.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τον τραυματισμό, έχω να πω τα εξής. Ο χόνδρος που έχει το πρόβλημα ο Λέτο, έχει ένα τεράστιο μειονέκτημα. Δεν έχει αγγεία, άρα, δεν αιματώνεται, άρα δεν επουλώνεται μόνος του. Χρειάζεται μεταμόσχευση.

Εάν έχει βλάβη ο χόνδρος και έχει φύγει και κομμάτι μηνίσκου, όπως στον Λέτο, τότε μιλάμε για μεγάλη ζημιά. Διότι, χρειάζονται και τα δύο, μεταμόσχευση. Μιλάμε για τρομερά δύσκολες επεμβάσεις. Οι οποίες, χρειάζονται τεράστιο χρόνο αποκατάστασης. Ένα χρόνο τουλάχιστον. Και θέλει πολύ αυστηρό πρωτόκολο αποκατάστασης, διότι η βλάβη μπορεί να μεγαλώσει. Ο Λέτο είχε δίκιο να φοβάται το χειρουργέιο, αφού η μεταμόσχευση χόνδρου μπορεί να σημαίνει και το τέλος της καριέρας ενός αθλητή. Αλλά παρόλα αυτά, χάθηκε πολύς χρόνος και τώρα πρέπει να περιμένουμε πολύ να τον ξαναδούμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα