«Αντίο Έλληνες»!

«Αντίο Έλληνες»!

«Αντίο Έλληνες»!

bet365

Ολα σήμερα κινούνται γύρω από τον προημιτελικό της Ελλάδας με την Γερμανία και δεν θα μπορούσε η «Bild» να μην γράψει πικρόχολο σχόλιο.«Αντίο Έλληνες! Σήμερα δεν μπορούμε να σας σώσουμε», αναφέρει.

Μετά τον κατάσκοπο – δημοσιογράφο όλα τα περιμένουμε από τους Γερμανούς και η Bild γράφει για το ματς των «8» του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος βάζοντας μέσα και την πολιτική διάσταση του θέματος.

Η γερμανική εφημερίδα έχει στην ηλεκτρονική της έκδοση τον τίτλο: «Αντίο Έλληνες! Σήμερα δεν μπορούμε να σας σώσουμε! Έτσι θα γκρεμίσει ο Γιόακιμ Λεβ την άμυνα-μπετόν των Ελλήνων» και συνεχίζει: «Καταφέρατε να σωθείτε και να παραμείνετε στο ευρώ, αλλά σήμερα δεν θα σωθείτε. Ημιτελικά… ερχόμαστε και ο πρώτος τίτλος μετά το 1996 θα είναι πιο κοντά»!

Οι Γερμανοί είναι σίγουροι πως ο Φερνάντο Σάντος θα βάλει... πούλμαν στο τέρμα, αλλά τα πάντσερ δεν θα πτοηθούν: «Το έργο της Γερμανίας δεν θα είναι εύκολο. Ο Φερνάντο Σάντος θα φτιάξει ένα τείχος από μπετόν για να πέσουν πάνω του οι επιθετικοί μας, όπως αυτό με το οποίο η Τσέλσι νίκησε την Μπάγερν στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα