Έτοιμη για έναν ακόμα άθλο

Έτοιμη για έναν ακόμα άθλο

Gazzetta team
Έτοιμη για έναν ακόμα άθλο

bet365

Με 4.000 κόσμο στο πλευρό της και με οδηγό το 2004 η Ελλάδα καλείται να αφήσει εκτός συνέχειας του Euro το μεγάλο φαβορί, τη Γερμανία (21:45, ΕΤ1).

Η Εθνική Ομάδα έχει ακόμα ένα μεγάλο ραντεβού με την ιστορία της στην προσπάθειά της να προκριθεί στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, σε ένα ματς το οποίο έχει πολλές ιδιαιτερότητες σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο, μετά από όσα βιώνει η χώρα μας το τελευταίο διάστημα.

Ο Φερνάντο Σάντος θα παρατάξει την ομάδα του απέναντι στα «πάντσερ» όπως ακριβώς και στο ματς με τη Ρωσία, με σύστημα 4-2-3-1. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα επιστρατεύσει τον Μάκο στη θέση του τιμωρημένου Καραγκούνη, με τον Κατσουράνη να αναλαμβάνει τον ρόλο του τελευταίου στο αρχικό σχήμα.

Κάτω από τα δοκάρια θα πάρει θέση ο Σηφάκης ο οποίος θα έχει μπροστά του τον Παπασταθόπουλο και τον Κ. Παπαδόπουλο με τον Τζαβέλλα αριστερά και τον Τοροσίδη δεξιά. Αμυντικά χαφ θα είναι οι Μάκος και Μανιάτης με τον Κατσουράνη να είναι πιο μπροστά τους σε πιο ελεύθερο ρόλο. Στην επίθεση θα ξεκινήσει ο Σαμαράς στο αριστερό άκρο, ο Σαλπιγγίδης στο δεξί και μοναδικός προωθημένος ο Γκέκας.

Την αποστολή της Ελλάδας συμπληρώνουν οι Χαλκιάς, Τζόρβας, Μαλεζάς, Λυμπερόπουλος, Μήτρογλου, Φωτάκης, Νίνης, Φορτούνης και Φετφατζίδης. Τιμωρημένοι είναι οι Καραγκούνης και Χολέμπας και εκτός λόγω τραυματισμού ο Α. Παπαδόπουλος.

Από την άλλη πλευρά ο Γιοακίμ Λεβ θα χρησιμοποιήσει το 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα πάρει ο Νόιερ με την άμυνά του να αποτελείται από τους Χούμελς, Μπαντστούμπερ, Μπόατενγκ και Λαμ. Στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν οι Σβαϊστάιγκερ και Κεντίρα με τον Οζίλ να έχει δημιουργικό ρόλο. Ο Μίλερ και ο Ποντόλσκι θα παίξουν στα άκρα της επίθεσης με σέντερ φορ τον Γκόμες.

Την αποστολή της Γερμανίας συμπληρώνουν οι Βίιζε, Τσίλερ, Γκιντογκάν, Σμέλτσερ, Χέβεντες, Σίρλε, Κλόζε, Μπέντερ, Μέρτεζακερ, Κρόος, Γκέτσε και Ρόις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα