Κάτοικος Πειραιά ο Μανωλάς!

Κάτοικος Πειραιά ο Μανωλάς!

Κάτοικος Πειραιά ο Μανωλάς!

bet365

Ο 21χρονος Κώστας Μανωλάς έγινε και επίσημα κάτοικος Πειραιά, και συγκεκριμένα θα μένει στο Χατζηκυριάκειο. Πλέον δεν πρέπει να υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό.

Ο Μανωλάς ξενοίκιασε το σπίτι που του είχε παραχωρήσει η ΑΕΚ, όπως ενημέρωσε τους κιτρινόμαυρους μέσω γραπτού μηνύματος και πλέον ο νεαρός αμυντικός ετοιμάζει τη νέα του κατοικία.

Μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί ακόμη από τον Ολυμπιακό, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο έως τις 30 Ιουνίου με την ΑΕΚ, ωστόσο έχει ήδη προετοιμαστεί για την νέα σεζόν και νοίκιασε σπίτι στο Χατζηκυριάκειο.

Ο ταλαντούχος άσος εξακολουθεί να κάνει τις διακοπές του στην Νάξο, όμως έχει ήδη αγοράσει τις οικοσυσκευές για το νέο του σπίτι, από κατάστημα του Πειραιά, ενώ φυσικά διάλεξε την τοποθεσία για να βρίσκεται κοντά στο Καραϊσκάκη και το προπονητήριο του Ρέντη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα