Όλα για τον Κουίνσι

Όλα για τον Κουίνσι

Gazzetta team
Όλα για τον Κουίνσι

bet365

Όπως είναι γνωστό, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα... καίγεται για την παραμονή του Κουίνσι και η διοίκηση θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να παραμείνει ο Γκανέζος.

Ήταν ο διακαής πόθος του Ζεσουάλδο Φερέιρα το προηγούμενο καλοκαίρι. Ο Κουίνσι ντύθηκε στα πράσινα αλλά πλέον η παραμονή του είναι δύσκολη λόγω των οικονομικών δεδομένων της «πράσινης» ΠΑΕ. Ο Πορτογάλος τεχνικός, όπως είναι λογικό, έχει ζητήσει την παραμονή του διεθνή εξτρέμ και στην διοίκηση του «τριφυλλιού» είναι διατεθειμένη να το παλέψουν μέχρι τέλους, ώστε ο Κουίνσι να παραμείνει στα πράσινα και το ρόστερ του Παναθηναϊκού να μην χάσει την... σφαίρα που έκανε την διαφορά σε αρκετά από τα παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα