Πάει... Καμπιονάτο ο Άρης

Πάει... Καμπιονάτο ο Άρης

Πάει... Καμπιονάτο ο Άρης

bet365

Ακόμα ένα φιλικό με ομάδα του ιταλικού πρωταθλήματος, έγινε γνωστό ότι θα δώσει ο Άρης, αφού εκτός από την Φιορεντίνα, θα αντιμετωπίσει πιθανότατα και την Τορίνο.

Στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «La Stampa» φιλοξενείται το πρόγραμμα της προετοιμασίας της Τορίνο, η οποία φέτος κέρδισε την άνοδο στην Serie A. To δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά ότι: «υπάρχει η πιθανότητα διεξαγωγής φιλικού παιχνιδιού με τον Άρη Θεσσαλονίκης», χωρίς πάντως να ξεκαθαρίζεται η ακριβής ημερομηνία που θα διεξαχθεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Συγκεκριμένα η «γκρανάτα» θα ξεκινήσει την φετινή της προετοιμασία στις 18 Ιουλίου κι εκτός από το παιχνίδι με τους «κίτρινους» που είναι αρκετά πιθανό να δώσει, θα αντιμετωπίσει και την Λάτσιο με την Οσασούνα. Από εκεί και πέρα να θυμίσουμε ότι το φιλικό του Άρη με την Φιορεντίνα, είναι προγραμματισμένο για τις 5 Φιορεντίνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα