Παραμύθια τα περί Κινέζων

Παραμύθια τα περί Κινέζων

Gazzetta team
Παραμύθια τα περί Κινέζων

bet365

Σκληρή ανακοίνωση με θέμα το γηπεδικό έβγαλε η Ερασιτεχνική ΑΕΚ. Στην ανακοίνωση η «Μάνα ΑΕΚ» καταφέρεται κατά του Γιάννη Βούρου και... Κινέζων ενώ αποκαλύπτει ότι η CSCEC δεν ειναι η εταιρεία που θα βρίσκεται στην σημερινή συνάντηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής:

"Με μεγάλο προβληματισμό πληροφορηθήκαμε την τελευταία στιγμή ότι αποκλείεται η Ερασιτεχνική ΑΕΚ από συνάντηση που είναι προγραμματισμένη για σήμερα με Κινέζους αγνώστης (τελικά...) προελεύσεως... Μαθαίνουμε παράλληλα, εκ των υστέρων, ότι η κατασκευαστική εταιρία της Κίνας CSCEC ΔΕΝ είναι αυτή που θα βρίσκεται στο τραπέζι της συνάντησης σήμερα , αλλά κάποια άλλη το όνομα της οποίας μας διεμήνυσαν ότι δεν το γνωρίζουν καν!!!

Ενημερωθήκαμε πριν από λίγο ότι η Ερασιτεχνική που είναι ιδιοκτήτρια του χώρου όπου θα κτιστεί το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας ΔΕΝ είναι προσκεκλημένη στο ραντεβού στο οποίο θα παραβρεθούν διάφοροι, μεταξύ αυτών και εντελώς άσχετοι με το συγκεκριμένο project.

Με απορία μάλιστα πληροφορούμαστε ότι στην σύσταση της ομάδας υπό τον κ. Βούρο που θα δει τους Κινέζους παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ Αντρέα Δημητρέλου, περιλαμβάνονται και άτομα του πρόσφατου παρελθόντος που δεν συμμετέχουν πλέον στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ.

Επειδή όλα αυτά μας προκαλούν τεράστιες απορίες, επειδή δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να ωφεληθεί οικονομικά ή προσωπικά παίζοντας μπιλιάρδο στην πλάτη της χιλιοβασανισμένης ΑΕΚ και επειδή ένα σπίτι το χτίζεις ΜΟΝΟ παρουσία του ιδιοκτήτη του και όχι κρυφά από αυτόν... επιφυλλασόμαστε να αντιμετωπίσουμε την όλη σκευωρία δυναμικά και με αποκαλύψεις που θα βάλουν τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του..."


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα