«Malaka Καραγκούνη»!

«Malaka Καραγκούνη»!

«Malaka Καραγκούνη»!

bet365

Σε παροξυσμό οι Γερμανοί... τρέμουν τον Γιώργο Καραγκούνη ακόμη κι όταν δεν παίζει! Έτσι η«Bild»... μετατράπησε σε «κίτρινη» φυλλάδα στέλνοντας... κατάσκοπο στο ξενοδοχείο της Εθνικής Ελλάδας λέγοντας ότι ο αρχηγός χρησιμοποιεί συνέχεια συγκεκριμένη λέξη!

Η Bild συνεχίζει την καθημερινή της... χολή προς την Ελλάδα, έχοντας αυτή τη φορά στείλει άνθρωπο της (δημοσιογράφο) εκεί που διαμένει η ελληνική αποστολή για να καταγράψει τα πάντα για την γαλανόλευκη.

Ο Γερμανός ρεπόρτερ γράφει για τι μουσική ακούν οι διεθνείς, ποιος μιλάει στο κινητό, πόσα τσιγάρα καπνίζει ο Σάντος, αν οι Ελληνες παίκτες πήγαν για βόλτα στο πάρκο, αλλά και τι ώρα κοιμούνται. Φυσικά έχει τραβήξει και φωτογραφίες αλλά και video.

O άνθρωπος της Bild παραξενεύτηκε από την συνομιλία του Γιώργου Καραγκούνη στο κινητό του τηλέφωνο και αφού... έστησε αυτί για να ακούσει τι θα πει του έκανε εντύπωση η λέξη... Malaka που έλεγε συνεχώς ο αρχηγός της Εθνικής και παρότι έμαθε τι σημαίνει τελικά χαρακτήρισε και αυτός με τη σειρά του Malaka τον Κάρα!

Ο Γερμανός ρεπόρτερ έγραψε: «Νιώθω σαν τον… 007. Μένουν στο ξενοδοχείο Warszawianka που είναι τεσσάρων αστέρων και 38 χιλιόμετρα μακριά από τη Βαρσοβία. Εδώ ετοιμάζονται οι Ελληνες πριν από τον προημιτελικό. Ζω εδώ τώρα ως ο Δούρειος Ίππος της «Bild»…και το δίκλινο δωμάτιο μου κοστίζει 93 ευρώ ανά διανυκτέρευση...

Η ομάδα έχει το δικό της ξενοδοχείο στην περιοχή. 30 άνδρες ασφάλειας, δύο σε κάθε όροφο. Επειδή έχω να πάω. Παραπονιέμαι επειδή δεν έχω μπαλκόνι. Για 9 € περισσότερα μπορώ να αποκτήσω ένα και το κάνω. Τώρα ζω δίπλα στον Φερνάντο Σάντος. Νέος γείτονάς μου, ο προπονητής της Ελλάδας.

Από το μπαλκόνι μου μπορώ να δω πώς ο Σάντος καπνίζει στο μπαλκόνι του. Ένα ακόμα και ένα ακόμα. Μανιώδης καπνιστής. Ωχ, Γιόγκι! Θα έχεις πρόβλημα αν η ελληνική «μηχανή» δουλεύει το ίδιο καλά όπως καπνίζει ο προπονητής της... Ακόμα και στα διαλείμματα καπνίζει, έμαθα από έναν Έλληνα πληροφοριοδότη. Ο Φερνάντο είναι Πορτογάλος.

Η πιο δύσκολη δουλειά μεταξύ των Ελλήνων είναι η μηχανή του καφέ. Έχουν δύο από αυτές στην περιοχή τους. Κάποιος μπορεί να πιει καπουτσίνο και latte, και στην άλλη μηχανή κανονικό καφέ. Δουλεύουν συνεχώς.

Ο τυπικός παίκτης της Ελλάδας κυκλοφορεί με μπλε και άσπρη μπλούζα, μπλε και άσπρη φόρμα προπόνησης και γένια τριών ημερών. Προφανώς οι Έλληνες τα αφήνουν να μεγαλώσουν μέχρι να αποκλειστούν.

Βλέπω τον Φάνη Γκέκα, επιθετικός της Bundesliga (Μπόχουμ, Λεβερκούζεν, Χέρτα, Φρανκφούρτη). Ο Γκέκας έχει τα ακουστικά στα αυτιά του και ακούει μουσική στο iPhone του. Τραγουδάει κιολας.

Μπορώ να πάρω φωτογραφίες με το τηλέφωνό μου. Ξαφνικά, έρχεται ο μπάρμαν και θέλει να μάθει ποιος είμαι. Εχω καμουφλάζ οδοντίατρου (άσπρο μπλουζάκι, άσπρο σορτς και άσπρα αθλητικά παπούτσια) αλλά είμαι έτοιμος να αποκαλυφθώ; Ιδρώνω. Πρέπει να παραμείνω ψύχραιμος. Προσποιούμαι ότι είμαι από την Ρωσία. Ο υπάλληλος απομακρύνεται. Ξαφνικά, κάποιος φωνάζει στην πίσω αυλή. Τρέχω έξω, κοιτάω γύρω από τη γωνία και βλέπω τον Γιώργο Καραγκούνη (ο αρχηγός είναι 35 ετών) και οι Έλληνες. Αυτός ουρλιάζει στο κινητό του. Λέει συνέχεια τη λέξη Malaka . Ένας Έλληνας φίλος μου λέει πως το Malaka στα γερμανικά σημαίνει κάτι σαν: «Φίλα μου τον κώλο».

Αυτός που φώναζε δεν θα είναι την Παρασκευή στον αγωνιστικό χώρο. Ο Malaka - Καραγκούνης είναι τιμωρημένος», γράφει χαρακτηριστικά και συνεχίζει για τον Γιώργο Σαμαρά:

«Το απόγευμα ο Γιώργος Σαμαράς είναι στο πάρκο. Αυτός που βάζει βερνίκι παπουτσιών στα μαλλιά του και ξεχωρίζει. Είναι εντυπωσιακό: Οι Ελληνες έχουν τρελή διάθεση. Περπατούν αγκαζέ στο πάρκο για να μιλήσουν πολύ και γελάμε ακόμα περισσότερο. Και τη νύχτα; Έως τη 1 δεν παραμονεύουν στο λόμπι. Κανένας Έλληνας εκεί, όλοι κοιμούνται. Ακόμη και η καφετιέρα έχει ένα διάλειμμα»., καταλήγει το δημοσίευμα της Bild στην ηλεκτρονική της έκδοση που έχει ως φινάλε την ιστορία του Δούρειου Ίππου καθώς κάπως έτσι ενήργησε και ο δημοσιογράφος της.

 

Τελευταία Νέα