Έκλεισε Καραγκούνη ο Ολυμπιακός

Έκλεισε Καραγκούνη ο Ολυμπιακός

Έκλεισε Καραγκούνη ο Ολυμπιακός

bet365

Τον δανεισμό του Βασίλη Καραγκούνη εξασφάλισε ο Ολυμπιακός από την Ουντινέζε, για να ενισχύσει – σε πρώτη φάση – την ομάδα Νέων και δεν αποκλείεται να πάρει ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα.

Τον Βασίλη Καραγκούνη, μικρό αδερφό του Θανάση Καραγκούνη που ανήκει στον Ατρόμητο, κατάφερε να κλείσει ο Ολυμπιακός. Ο 18χρονος στόπερ που ανήκει στην Ουντινέζε θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού για την νέα σεζόν, και σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΦΩΣ, ο νεαρός θα αγωνιστεί στην ομάδα Νέων και θα πάρει ευκαιρίες στο Champions League Νέων με τους ερυθρόλευκους.

Μία κίνηση που ίσως να αποτελέσει επένδυση για το μέλλον, καθώς οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν να κινηθούν για την συνιδιοκτησία του παίκτη, αν και οι Ιταλοί εμφανίζονται δύσκολοι στο να τον πουλήσουν ή να παραχωρήσουν ποσοστό από τα δικαιώματά του.

Ο μικρός αδερφός του Θανάση Καραγκούνη αγωνιζόταν επίσης στον Ατρόμητο, από όπου τον αγόρασε η Ουντινέζε και τον θεωρεί μεγάλο ταλέντο. Η συμφωνία με τον Ολυμπιακό έχει κλείσει πριν από περίπου ένα μήνα, όταν οι Γιάννης Βρέτζος και Ντάρκο Κοβάσεβιτς είχαν ταξιδέψει στο Μιλάνο για να συναντηθούν με ανθρώπους της Ιταλικής ομάδας και συμφώνησαν την ευρύτερη συνεργασία τους.

Τέλος, στο σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας τονίζεται πως κατά πληροφορίες ο Βασίλης Καραγκούνης έχει ήδη κάνει την εμφάνισή του στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, πριν από μερικές ημέρες.

 

Τελευταία Νέα