Παίζει δυνατά του Νίνη

Παίζει δυνατά του Νίνη

Gazzetta team
Παίζει δυνατά του Νίνη

bet365

Την χρησιμοποίηση του Σωτήρη Νίνη στα δεξιά της επίθεσης πηγαίνοντας τον Σαλπιγγίδη στο κέντρο και αφήνοντας έξω τον Γκέκα, έδειξε πως σκέφτεται ο Φερνάντο Σάντος. Και πάλι στους βασικούς ο Μάκος.

Δύο μέρες έμειναν πριν το μεγάλο ραντεβού με την Γερμανία για τα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και ο Φερνάντο Σάντος όπως έχει δείξει και στις δύο τελευταίες προπονήσεις έχει κατασταλάξει στην ενδεκάδα κατά πολύ μεγάλο ποσοστό. Η μόνη θέση που φαίνεται πως παίζεται είναι αυτή του κεντρικού επιθετικού.

Συγκεκριμένα και ενώ τις προηγούμενες ημέρες έδειχνε πως την επιθετική τριπλέτα θα αποτελούσαν οι Σαλπιγγίδης (δεξιά), Γκέκας (κέντρο) και Σαμαράς (αριστερά), σήμερα ο Πορτογάλος δοκίμασε με τους βασικούς τον Σωτήρη Νίνη. Τον δοκίμασε στην δεξιά πλευρά, βάζοντας τον «Σάλπι» στο κέντρο και αφήνοντας εκτός τον Γκέκα, με τον Σαμαρά να παραμένει αριστερά.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις, ο Σηφάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Τζαβέλλας αριστερά, ο Τοροσίδης δεξιά και οι Παπασταθόπουλος με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο στο κέντρο της άμυνας. Οι Μανιάτης και Μάκος θα είναι τα αμυντικά χαφ και ο Κατσουράνης θα έχει την θέση του Καραγκούνη σε ένα πιο οργανωτικό ρόλο.


Αύριο το πρωί η αποστολή της Εθνικής θα μεταβεί αεροπορικά στο Γκντανσκ και το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα γίνει η προπόνηση στο γήπεδο που θα διεξαχθεί ο μεγάλος αγώνας, ενώ πριν θα υπάρξει η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

 

Τελευταία Νέα