To προφίλ του αντί-Μέλμπεργκ

To προφίλ του αντί-Μέλμπεργκ

Δημήτρης Τομαράς
To προφίλ του αντί-Μέλμπεργκ

bet365

Ο Όλαφ Μέλμπεργκ αφήνει τον Ολυμπιακό μετά από μία τριετία πολύ σημαντικής προσφοράς και το gazzetta.gr αναλύει το πως θέλουν στο λιμάνι να είναι ο αντικαστάτης του.

Ψηλός και δυνατός

Ο νέος στόπερ, που θα κληθεί να καλύψει το κενό του Μέλμπεργκ, θα πρέπει να είναι ψηλός (1.80 μ. και πάνω) και δυνατός. Θα πρέπει να βγάζει τσαμπουκά και πάθος στο παιχνίδι του και να έχει καλές τοποθετήσεις.

Στον Ολυμπιακό θέλουν έναν παίκτη με αρκετά μεγάλες εμπειρίες και παραστάσεις από διεθνείς διοργανώσεις, που μην κάνει εύκολα το λάθος. Που να είναι ψύχραιμος τις στιγμές που χρειάζεται και που να κλείνει καλά χώρους και αντίπαλους επιθετικούς.

Ηγέτης και καλός κεφαλοσφαιριστής

Εκτός των άλλων αναζητούν μία ηγετική προσωπικότητα για την άμυνα. Ελλείψει του Αβραάμ Παπαδόπουλου και με δεδομένο πως ο Κώστας Μανωλάς (που θ' ανακοινωθεί την 1η Ιουλίου) δεν είναι όσο πεπειραμένος χρειάζεται θέλουν έναν ηγετικό κεντρικό αμυντικό που να καθοδηγεί όσο πιο μαεστρικά και σωστά γίνεται την ερυθρόλευκη αμυντική γραμμή.

Επίσης επιζητούν έναν ποδοσφαιριστή που είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι. Έναν παίκτη που να είναι καλός κεφαλοσφαιριστής και ο οποίος να κάνει προωθήσεις και να παίρνει κεφαλιές για γκολ, όπως έκανε ο Σουηδός διεθνής στόπερ.

Σε πρώτο πλάνο Ισπανία, Πορτογαλία και Λατινική Αμερική

Στην πρώτη... γραμμή την δεδομένη χρονική στιγμή για τους Πειραιώτες είναι οι αγορές των Ισπανίας, Πορτογαλίας και Λατινικής Αμερικής. Ο Ζαρντίμ με τους συνεργάτες του αλλά και εκείνους του Βαγγέλη Μαρινάκη εξετάζουν πολλές περιπτώσεις παικτών έτσι ώστε να καταλήξουν σε περίπου δέκα τελικές επιλογές, απ' τις οποίες θα επιλεγούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις για το κέντρο της άμυνας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα