Είπε «αντίο» ο Μέλμπεργκ!

Είπε «αντίο» ο Μέλμπεργκ!

Gazzetta team
Είπε «αντίο» ο Μέλμπεργκ!

bet365

Ο Όλοφ Μέλμπεργκ προανήγγειλε την αποχώρησή του από την Εθνική Σουηδίας, τονίζοντας ότι αυτό ήταν το τελευταίο μεγάλο τουρνουά που αγωνίστηκε με το εθνόσημο στο στήθος.

Από τους πρωταγωνιστές της Σουηδίας ήταν και στο Euro 2012 o Όλοφ Μέλμπεργκ, ο οποίος πέτυχε ένα γκολ και είχε συμμετοχή σε άλλο ένα. Όπως δήλωσε ο επί σειρά ετών αμυντικός του Ολυμπιακού, το ματς με την Γαλλία ήταν το τελευταίο του με την φανέλα της Σουηδίας σε μεγάλη διοργάνωση:

«Αυτό ήταν σίγουρα το τελευταίο μου μεγάλο τουρνουά. Κατά 99% ήταν και το τελευταίο μου παιχνίδι με την εθνική ομάδα. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει, αλλά αυτό είναι το αίσθημα που έχω αυτή τη στιγμή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο έμπειρος αμυντικός, μετά από 117 συμμετοχές με το εθνόσημο και οκτώ τέρματα.

Η Σουηδική αθλητική ιστοσελίδα fotbollskanalen.se μάλιστα, με αφορμή την παραπάνω δήλωσή του, ενημερώνει τον κόσμο και τον παροτρύνει να πείσει τον Μέλμπεργκ να αλλάξει στάση και να μην αποχωρήσει από την Σουηδική άμυνα. Αρκετός κόσμος έχει ανταποκριθεί με εκατοντάδες αποθεωτικά σχόλια μέσα σε ελάχιστο χρόνο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα