«Σε Αγγλία ή Σουηδία το μέλλον του»!

«Σε Αγγλία ή Σουηδία το μέλλον του»!

Gazzetta team
«Σε Αγγλία ή Σουηδία το μέλλον του»!

bet365

Η υπόθεση του Όλαφ Μέλμπεργκ που τόσο πολύ ταλαιπώρησε τον Ολυμπιακό στο ζήτημα του κεντρικού αμυντικού, φτάνει προς το τέλος της με τους Σουηδούς να εκτιμούν πως το μέλλον του είναι περισσότερο μεταξύ Αγγλίας και Σουηδίας.

Η Σουηδία λέει «αντίο» στο Εuro και ο Μέλμπεργκ αποχαιρετά την Εθνική ομάδα της χώρας του. Και αυτό διότι δεν αναμένεται να συνεχίσει ν' αγωνίζεται με τα χρώματά της.

Από την άλλη όμως ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός θα πρέπει ν' αποφασίσει το που θα παίζει την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Οι συμπατριώτες του από την μεριά τους δεν του δίνουν και πολλές πιθανότητες να μείνει στον Ολυμπιακό.

Χαρακτηριστικά στην Σουηδία εκτιμούν ότι κατά 90% αποχωρεί από τον Πειραιά. Ανάμεσα στ' άλλα σουηδική ιστοσελίδα σε θέμα της για το μέλλον των διεθνών κάνει λόγο πως ο 34χρονος αμυντικός «φώναξε» στο Euro «ελάτε να με αγοράσετε», αφού με τις εμφανίσεις προσέλκυσε ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ.

Όπως τονίζεται, η Άστον Βίλα έχει επαφές μαζί του και επιθυμεί την απόκτησή του. Παράλληλα αυτό που επισημαίνεται είναι πως εκτός από Ολυμπιακό, Έβερτον, Γαλατά έχει επαφές και με ομάδες της πατρίδας του. Ο Μέλμπεργκ ήδη αγόρασε σπίτι σε πολυτελή συνοικία της Στοκχόλμης, την Μπρόμα με την οικογένειά του να είναι θετική στην επιστροφή!

«Όπως όλα δείχνουν το μέλλον του Μέλμπεργκ είναι ανάμεσα σε Αγγλία και Σουηδία», εκτιμούν οι Σουηδοί για τον Μέλμπεργκ. Ο Ολυμπιακός πάντως επειδή θέλει να είναι καθ' όλα σωστός θα περιμένει μέχρι την Παρασκευή την απάντησή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα