Μάχη Τσέλσι-Παρί για Χουλκ

Μάχη Τσέλσι-Παρί για Χουλκ

bet365

Η Τσέλσι δίνει 47. εκατ. και η Παρί μπήκε στο κόλπο με έξι περισσότερα. Η Πόρτο θέλει τον να τον πουλήσει στους Παριζιάνους, αλλά ο παίκτης επιλέγει Λονδίνο.

Η Τσέλσι αναζητά επιθετικό και φαίνεται πως έχει κατασταλάξει στον Χουλκ, για τον οπόίο έχει προσφέρει 47 εκατ. ευρώ. Η Πόρτο όμως ακόμα δεν έχει πει το ΝΑΙ αν και είναι βέβαιο πως θα τον πουλήσει. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχει ζητήσει να φύγει και από τη στιγμή που η ρήτρα αποδέσμευσης του είναι απαγορευτική (70 εκατ.), θα τον δώσει με λιγότερα. Οχι πως είναι λίγα αυτά που δίνουν οι Λονδρέζοι, αλλά στο Πόρτο πιστεύουν πως εάν περιμένουν, μπορεί να εισπράξουν ακόμα περισσότερα.

Ηδη ακούστηκε ακόμα μεγαλύτερο νούμερο και οι Δράκοι περιμένουν να επισημοποιηθεί η πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν. Οι νεόπλουτοι Γάλλοι δίνουν 53 εκατ., αλλά αντιμετωπίζουν μία αντικειμενική δυσκολία. Μπορεί η Πόρτο να προτιμάει να τον δώσει στους Παριζιάνους, αλλά ο ίδιος ο Χουλκ έχει επιλέξει τους Μπλε, ακόμα και με μικρότερο μισθό από αυτόν που θα έπαιρνε εάν έλεγε το ναι στην ομάδα του Κάρλο Αντσελότι.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα