Την Πέμπτη το νυστέρι σε Λέτο

Την Πέμπτη το νυστέρι σε Λέτο

Gazzetta team
Την Πέμπτη το νυστέρι σε Λέτο

bet365

Ο Σεμπαστιάν Λέτο αποφάσισε να λύσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στο γόνατο με χειρουργείο και την Πέμπτη θα γίνει η επέμβαση.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού αναχωρεί σήμερα για την Μπολόνια για να ξεπεράσει μια και καλή το πρόβλημα χονδροπάθειας που τον ταλαιπωρεί. Την Πέμπτη ο Σέμπα θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου για την επέμβαση και θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε περίπου 7-8 μήνες.

Ο Λέτο την Δευτέρα είχε επαφή με τον Δημήτρη Γόντικα και τον Παναγιώτη Κουλουμέντα (γιατρός του Παναθηναϊκού) για να τους ενημερώσει ότι σήμερα θα βρεθεί στην ιταλική πόλη, όπου έκανε την θεραπεία του, τους τελευταίους μήνες.

Ο μεσοεπιθετικός του τριφυλλιού θα εγχειριστεί από τον Μαουρίλιο Μαρκάτσι που είναι κορυφαίος γιατρός (χειρουργός ορθοπεδικός) σε θέματα χονδροπάθειας. Μετά την επέμβαση ο Λέτο θα παραμείνει σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης και μετέπειτα θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Στις επόμενες ημέρες θα βρίσκεται στην Αθήνα και ο μάνατζερ του, Φερνάντο Κοσεντίνο ώστε να συναντηθεί με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού για να μιλήσουν για την επέκταση της συνεργασίας τους για έναν ακόμη χρόνο (μέχρι το 2015).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα