Σίλβα ο εκλεκτός του Ζαρντίμ

Σίλβα ο εκλεκτός του Ζαρντίμ

Gazzetta team
Σίλβα ο εκλεκτός του Ζαρντίμ

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει ως προτεραιότητα την ενίσχυση της άμυνάς του και ένα από τα ονόματα που έχει ψηλά στη λίστα του ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είναι του Γκιγιέρμε Σίλβα της Πόντε Πρέτα.

Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου, την αβεβαιότητα στο θέμα του Όλοφ Μέλμπεργκ, αλλά και την πολιορκία του Βασίλη Τοροσίδη από ξένους συλλόγους, οι «ερυθρόλευκοι» κρίνουν επιτακτική την ενίσχυση στα μετόπισθεν.

Ήδη έχουν αποκτηθεί οι Σιόβας και Ντιελνά ενώ βρίσκεται στα σκαριά και η μεταγραφή του Μανωλά από την ΑΕΚ. Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει στα υπόψη του έναν ταλαντούχο παίκτη για τη θέση του δεξιού αμυντικού.

Πρόκειται για τον Γκιγιέρμε Αντράντε Ντα Σίλβα, ο οποίος είναι 23 ετών και αγωνίζεται στην Πόντε Πρέτα της Βραζιλίας. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός ανήκει στην Κορίνθιανς, η οποία θέλει να τον εντάξει και πάλι στο δυναμικό της. Ο Ζαρντίμ έχει αναφέρει το όνομα του Σίλβα στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, ωστόσο δεν έχει δώσει την τελική εισήγησή του για την απόκτηση του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα