Το «έστησε» η UEFA!

Το «έστησε» η UEFA!

bet365

Λίγες ώρες πριν τη σέντρα στον 3o όμιλο, η UEFA στο πλαίσιο δοκιμών έβγαλε στον αγώνα Κροατία-Ισπανία το σκορ με το οποίο η Ιταλία θα αποκλειστεί!

Πριν 8 χρόνια στο Euro 2004, στην τελευταία αγωνιστική έπαιζαν Σουηδία-Δανία και με ισοπαλία μεγαλύτερη του 2-2 η Ιταλία (έπαιζε με την Βουλγαρία) έμενε εκτός των νοκ άουτ ακόμα και αν κέρδιζε 100-0. Σήμερα, η ιστορία μπορεί να επαναληφθεί καθώς η Σκουάντρα Ατζούρα θα χαιρετίσει πρόωρα αν Κροατία και Ισπανία αναδειχθούν ισόπαλες 2-2 και στις δοκιμές της UEFA έγινε κάτι που μπορεί να είναι αστείο ή και εφιάλτης. Αυτό το σενάριο έχει ονομαστεί «biscotto» στην γειτονική χώρα και κανένας Ατζούρο δεν θέλει να το... φάει!

Θα λήξει το Κροατία-Ισπανία με σκορ 2-2; 10.00 πληρώνει στη vistabet

Θα μπορούσε να είναι και ένα αστείο κάποιου τεχνικού. Στους ελέγχους της UEFA για το κέντρο τηλεόρασης χρησιμοποιήθηκε η εικόνα των στατιστικών του αγώνα Κροατία-Ισπανία και το σκορ που τοποθετήθηκε ήταν το 2-2, κάτι το οποίο δεν θέλει η ομάδα του Τσέζαρε Πραντέλι, αφού σε τέτοια περίπτωση θα ετοιμάσει βαλίτσες για επιστροφή. Στη δοκιμή-παρωδία σκόρερ για την Χρβάτσκα είναι οι Μάτζουκιτς και Γέλαβιτς ενώ για την La Roja οι Τόρες και Ινιέστα. Ενα ακόμα στοιχείο είναι η κατοχή, που είναι 51%-49% υπέρ των Κροατών.

 

Τελευταία Νέα